Totaal aantal pageviews

woensdag 31 augustus 2011

Derde en laatste bijeenkomst Z'evenZien

Een derde bijeenkomst om de sector Kinderopvang kennis te laten maken met het nieuwe instrument Z'evenZien. Een hele zaal vol zeer geïnteresseerde medewerkers uit de kinderopvang, directies, beleidsmedewerkers, maar ook vanuit ROC's, training en adviesbureaus, begeleidingsdiensten en nog vele anderen, we zijn er zeker een paar vergeten. Laten we dat maar even wijten aan de vermoeidheid, maar vooral ook aan de voldaanheid dat we met SKA Kinderopvang Alphen aan den Rijn zo'n prachtig product hebben neergezet.
Vandaag ook vragen over ondersteuning bij implementatie en opleiding voor leidinggevenden, hiervoor komt de Maatschap in samenwerking met SKA zeker met een mooi aanbod. Maar de opleiding Leidinggeven aan het pedagogisch proces (lijst BKK) van de Maatschap is hiervoor al een prachtige opmaat en die zullen we voorzien van een modulen Z'evenZien.
Ook vragen over nulmetingen, volgsystemen,  daar is SKA nog druk mee bezig en zal via de website (die komt er aan, maar is nog even niet on-line) zeker gecommuniceerd worden.

Zoals we nu gehoord hebben van de deelnemers; ieder neemt er wel iets van mee. De methodiek lijkt inderdaad toepasbaar voor veel verschillend pedagogisch beleid. En de een gaat mogelijk kleine onderdelen invoeren, een ander wellicht een volledig traject. Alles is mogelijk en afhankelijk van de pedagogische doelen die de organisatie stelt.

SKA heeft de methodiek met deze drie bijeenkomsten 'overhandigd' aan de sector. Een geweldig cadeau waar de hele sector Kinderopvang bijzonder blij mee lijkt te zijn.
Dank aan SKA Kinderopvang Alpen aan den Rijn dat we deze prachtige methodiek met de medewerkers mochten ontwikkelen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten