Totaal aantal pageviews

donderdag 16 juni 2011

Echt de een na laatste keer!

Altijd prijs
Vanavond de bekendmaking van de winnaar Gerbrandyprijs, wordt Charlotte van Zuylen 1, 2 of ..? Onze opdrachtgevers hebben massaal laten weten dat Charlotte voor hen op nummer 1 staat, maar of dat genoeg is om de prijs in de wacht te slepen? De erkenning van onze opdrachtgevers is voor ons echter al meer dan genoeg en daar zijn we ongelooflijk blij mee.
Vanavond weten we dus meer, we houden u op de hoogte, want dan hebben we het er echt voor de allerlaatste keer over. Beloofd!

Iets heel anders Bullsh!tmanagement
Afgelopen maandag heb ik mijn recensie geschreven van het boek Bullsh!tmanagement van Jos Verveen. Het zal in het komende nummer van BBMP verschijnen, uitgave SWP.
Een boek dat af wil rekenen met management lagen;  visie gestuurd leiderschap lijkt de voorwaarde voor succesvolle organisaties. Kijk en dat is dan weer meteen het thema van onze opleiding Leidinggeven aan het primair proces, die we op dit moment op twee plaatsen in het land uitvoeren.
Het is een boek dat triggert, ergert, amuseert, tot doordenken aanzet en vragen oproept.  Goed om de discussie over de toegevoegde waarde van het management te voeren.

Marianne van Duuren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten